КАК ДА ОТСЛАБНЕШ (42 КГ В МОЯ СЛУЧАЙ) И ДА СЕ ПРЕРОДИШ. НОВИЯТ МИ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ ЗАПОЧНА НА 33 ГОДИНИ

Поздрави, ето ме и мен, авторът на този блог, от вече 5 месеца. Вижте ме само, имам скули 😊

Реших да споделя моята история за това, как до преди дебела сега тежа 58 кг.

Преди бях доста слаба, но всичко се промени, когато се омъжих. Със съпруга ми гледахме телевизия и си хапвахме пици, сандвичи, чипсове, пийвайки си кола и бира. Накрая и десерт! Повече от вас добре знаят за какво говоря. Омъжих се и спрях да се тревожа. Нали имам халка, няма какво да го мисля повече? Качила съм някое и друго кило? Скоро кантарът показваше 76 кг. Няма значение! Мъжът ми ме обича такава, каквато съм.

И продължавах да качвам килограми. Вече тежах повече от 95 кг.

Постепенно се превръщах в свиня. Нямам проблем с това определение. Вместо двойна брадичка, имах четворна. Можех да крия пари в гънките на корема си и се кълна, че и при претърсване никой нямаше да ги намери. Отпуснатото ми тяло се тресеше и при най-малкото движение, а аз се задъхвах. Използвах асансьора, за да стигна до втория етаж, защото ме беше страх, че ще припадна по стълбите.

Решихме да имаме бебе, но беше по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Лекарят ми каза, че преди всичко трябва да отслабна и ми назначи строга диета. Съпругът ми ме подкрепяше и премхнахме вредната храна и привички от домашното ни меню. Свалих 12.5 кг, всички се възхищаваха, а аз се радвах и гордеех, след което всичко се върна по старому. ОООО, ХРАНА, СЕГА МОГА ДА ЯМ. Отново напълнях и надминах дори предишните си килограми.

На 30, имах сериозни проблеми със здравето, с холестерола, с кръвното налягане, сърцето, панкреаса, имах диабет тип 2 и дори псориазис. Всичко това заради дебелия ми лаком задник. Не просто изглеждах зле, чувствах се зле. Бях напълно апатична и депресирана.

Връзката ми не вървеше добре също. Не бяхме правили секс с мъжа ми в продължение на месеци, отначало той подхождаше с разбиране, но после вече спряхме и да си говорим. Тогава осъзнах, че това трябва СПРЕ!

Не можех да помисля за диети или тренировки, защото и двете искаха време и воля, а аз нямах. Трябваше да се действа бързо, за да мога да спася брака си. Търсих в интернет и дори направих консултация с диетолог онлайн. Описах моята ситуация и обясних, че имам нужда от бърз и траен резултат. Лекарят ми препоръча Personal Slim.

Искаше ми се да го знаех от по-отдавна! Personal Slim са капсули, които подпомагат тялото по време на кетоза (клетъчен глад за въглехидрати). Активните съставки намаляват умората, апатията, „грипа“ и компенсират липсата на подходящи хранителни вещества. С Personal Slim можеш да ядеш въглехидрати, като най-важното е да не прекаляваш. Активната формула ускорява процеса на изгаряне на мазнини 2-3 пъти без последствия за тялото.

Измерих се и се изненадах, че свалям по 2-3 см от обиколката си всяка седмица.

След месец бях свалила 13 кг. А не правех абсолютно нищо! Кълна се. Просто пиех Personal Slim и се придържах към нормалните ми хранителни навици: месо, макарони, риба и дори торта. Но порциите ми намаляха много откъм обем. Започнах да изпитвам надежда, дори ентусиазъм и поръчах още.

Повече няма да досаждам с моята история, просто ще покажа тази снимка.

Само за 5 месеца, Personal Slim ми помогна да сваля общо 42 кг. Гледам старите си снимки и не искам да се връщам назад към това. Сега съм здрава жена и се чувствам прекрасно. Имам щастлива усмивка на лицето, двамата със съпруга ми се разбираме чудесно и любовта между нас гори страстно. Благодаря на бога, че лошото е зад гърба ми. След като отслабнах, започнах да водя активен начин на живот. Вече не се търкаляме по дивана през почивните дни, а живеем активно.

П.П. Много съм щастлива от резултата и вярвам, че можете да постигнете същото! Гледах в коментарите, че много от вас интересуват как да отслабнат, затова споделих моя опит. Ако, както и аз, не успявате да отслабвате с традиционни методи, поръчайте Personal Slim оттук. Убедена съм, че това ще промени живота ви.

Въведете своите данни за да получите Personal Slim
за 72 , вместо 240 :Коментари:

Ани:
Сигурна съм, че като родя ще имам сериозни проблеми с теглото, сега съм в 6 месец, а качих вече 7-8 кила!!! Всичко е на нервна почва - не мога да спра да ям. Добре е да знам, че после има какво да ми помогне да отслабна!
Отговор
Шарлота66:
Чух за този Personal Slim в университета. Видях ефекта със собствените ми очи.
Отговор
SpaceGirl:
Не отдавна и аз тежах почти 110 кг. Единственото ми забавление беше да ям. Бях дебела и грозна. Нямах никакъв шанс да намеря нещо красиво, което да облека. Мъжете не ме намираха за привлкеателна. Прочетох твоя блог и си купих Personal Slim и започнах да го пия редовно. Сега тежа под 70 кг. И не, теглото ми не се колебае! Гордея се, че мога да споделя тези снимки. Не можех да повярвам, че мога да се променя толкова много на 32!
Отговор
Jessssssika:
Наистина ли върши работа? Никога не съм чувала за това
Отговор
Ирина:
Най-накрая издаде каква е тайната! Ще се видим в събота на кафенце и кроасани :****
Отговор
BeBe:
Браво, че си се справила! Няма никакво значение как
Отговор
Андрея:
Четох твоя блог, намерих линка и си поръчах капсули Имам 14 кила, които са ми в повече... дали ще мога да се справя за един месец?
Отговор
LIDА:
И аз ще споделя моята история. Изпаднах в депресия след като се разведох с мъжа ми. Ядях какво ли не, постоянно и резултата се вижда на снимката долу. Уплаших се, когато спрях да мога да влизам в колата. И тогавасе почна класически: глад, диети, тренировки до припадък, колебания в теглото.... После научих за тези капсули. Мислех, че е пълна глупост. Но не. Всеки ден резултатът ставаше все по-добър. Свалих 25 килограма и продължавах да отслабвам! Перфекционизма не познава граници:
Отговор
MrBoner
Забележителен резултат! Не отслабвай повече, изглеждаш супер!!
Отговор
Viki1234567
Взимах капсули 6 дена и нищо не стана. Дали е защото ям сладко преди лягане?
Отговор
ДжинаДж:
Мисля, че трябва да опитам това. Надявам се доставката да е бърза. Просто съм толкова дебела, че не е нормално – над 80 кг. Опитах всички диети, нищо.
Отговор
Соня:
И моята история е подобна: превърнах се в чужденец в собственото ми семейство. Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. Не заради него, а заради мен самата!! 30 кила за 4 месеца!
Отговор
000Marina:
И аз не мога да правя диети! Толкова ми е трудно! Ще опитам това, особено защото е естествен продукт, а и нямам какво да правя. Пък и нали лекар го е препоръчал.
Отговор
Бети:
Аз правя гладуване по 1 ден на седмица. Така поддържам 57 кг на 43 години. Може за някой да е полезно. Всички тези химии, таблетки и прочее са просто глупости, досега не съм чула на някой да му помогнат.
Отговор
Фани Георгиева:
Откъде мога да си купя? Наистина искам да отслабна. Напоследък не се грижа особено за себе си... реално никога не съм го правила. Но не съм доволна от вида си и двойната гуша. Опитвам се да не ям вечер, но после се будя през нощта и отивам до хладилника и всичко отива по дяволите. Една приятелка ми каза, че е попаднала на профил на мъжът ми сайт за запознанства. Не мога да го изпусна и да съсипя семейството ни, трябва да отслабна. Ще се опитам да отслабна и да се погрижа за себе си.
Отговор
Лили Чудото:
Изобщо не й вярвай на тая приятелка! Тя е от ония, дето гледат да ти отмъкнат мъжа, когато нещата при вас се закучат
Отговор